Menü Bezárás

Adatkezelési szabályzat

1. A Bárka Lelkigondozó Központ a megadott személyes adatokat a 2018. évi Európai Parlament 2016/679. Általános Adatvédelmi Rendelete, és a hazai Információs törvény 2011. évi CXII. törvényi rendelkezések alapján a mindenkor hatályos jogszabályi követelményeknek megfelelően kezeli.

2. A honlap és az azon kínált szolgáltatások Molnárné Szabó Judit ev. adatkezelésével valósulnak meg.

3. Az Adatkezelő kizárólag a szolgáltatás igénybevételéhez, annak jogszerű működtetéséhez nélkülözhetetlen személyes adatokat kezeli. Ezekhez kéri a Kliens hozzájárulását, amihez a szolgáltatások igénybevételével a személyes adatok tulajdonosa hozzájárulását adja önkéntes adatközlés alapján.

4. A személyes találkozók alkalmával, a konzultációk során, a folyamat figyelemmel kísérése céljából jegyzet készülhet a Kliens által megosztott információk alapján, amihez az eredményesség érdekében a szolgáltatást igénybe vevő személy beleegyezését adja.

5. Az adatvédelmi jog értelmében személyes adatnak tekintendő minden olyan információ, amely alapján vissza lehet következtetni az egyénre. Ezért minden feltételt biztosítunk az adatok biztonságos tárolása érdekében. Szem előtt tartjuk a Kliens adatainak védelmét. Biztosítjuk a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, harmadik személynek tovább adás, valamint nyilvánosságra hozás elkerülését.

6. Kivételt képeznek a törvényi rendelkezés minősített esetei, mint rendőrségi, bírósági, büntető jogi eljárást érintő hatósági rendelkezések.

7. Személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig tartja nyilván az Adatkezelő.

8. Az adatkezeléssel kapcsolatos észrevételek, panasz, törlési kérelem az Adatkezelő megkeresésével érvényesíthetők.

9. Jogorvoslati tájékoztatásért fordulhatnak a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz.

Székesfehérvár, 2022.01.01.

HÍVJON MOST