Menü Bezárás

Általános Szerződési Feltételek

1./

a./ A Bárka Lelkigondozó Központ telefonon, e-mailben való előzetes egyeztetéssel, időpontfoglalással dolgozik. Figyelünk a diszkrécióra, hogy Klienseink a legbiztonságosabb, legnyugodtabb közegben, környezetben tudjanak az ülésen jelen lenni, amely idő alatt osztatlan figyelemmel fókuszálunk személyére, helyzetére.

b./ A következő ülés az első alkalom végén megbeszéltek szerint zajlik tovább a felkeresett szakemberrel, ugyanazon helyen, a vele egyeztetett időpontban. A folytatásban az online ülés lehetősége is megoldható.

c./ Amennyiben más szakemberre lenne szüksége a Kliensnek, úgy a következő alkalommal már vele folytathatja a folyamatot. Ebben segítséget nyújtunk.

2./

a./ Óradíjakkal dolgozunk, amelyekről az első egyeztető beszélgetés során tájékoztatást adunk. Áraink a segítő szakember, a megkeresés (egyéni, páros, családi, coach ülés), egy vagy több alkalom igénye függvényében változóak. A megkezdett plusz órákat időarányosan számlázzuk.

b./ Árlistánkat minden irodában jól látható helyre kifüggesztve találják az aktuális óradíjakkal.

c./ Fizetés helyszínen készpénzzel és utalással is lehetséges.

3./

Késés esetén is a megbeszélt időpont végén fejezzük be az ülést, amely esetben a teljes óradíjat kérjük megfizetni.

4./

a./ Lemondás nélküli kimaradáskor és az ülést megelőző 24 órán belüli lemondás esetében a kimaradt ülés teljes óradíját kérjük megfizetni 48 órán belül. Ezen feltétel teljesítése elmaradása okán további időpontokat nem áll módunkban fenntartani, az esetleges időpontfoglalást töröljük.

b./ Kivételt képeznek azok az esetek, amikor előre nem látható események, körülmények lépnek fel. (Betegség, baleset…)

c./ A Kliens által két lemondott ülés esetén a következő alkalom óradíját a megbeszélt harmadik ülés ideje előtti, legkésőbb 48 órán belül kérjük előre kifizetni.

5./

A 2019. évi CXI. törvényben meghatározott Btk. 187.§ (1.) bekezdés értelmében klinikai szakpszichológiai, pszichiátriai problémákkal hozzánk forduló, pszichoterápiás ellátást igénylőket átirányítjuk a számukra megfelelő szakemberhez.

Székesfehérvár, 2022.01.01.

Hatályos: 2022. január 1. napjától visszavonásig és/vagy módosításig.

HÍVJON MOST