Menü Bezárás

Miben segített, hova vitt el a Bárka?

Vélemények

„Nehéz időszak állt mögöttem és a lányom házassága is válságba került, ami miatt anya-lánya kapcsolatunk is romokban hevert.

 Meghalt anyukám, akivel nem volt felhőtlen a kapcsolatunk. Olvastam a Bárkáról, Juditkáról és mivel teljesen magam alatt voltam megkerestem, majd két nap múlva már ültem a nyugalom szigetén, sírtam, beszéltem, sírtam. Juditka hallgatta a panaszáradatomat. Amikor kiürült a lelkem Juditka elkezdte ápolni a lelkemet. 

Segített, tanácsot adott, mit tudok a sérelmeimmel, fájdalmaimmal tenni. Onnantól van egy tengerem, amit a Feledés tengerének neveztünk el. Hatalmas tábla hirdeti, hogy „Pecázni tilos!” Megtanultam elengedni és megbocsájtani

Megtanította, mit csináljak, ha éppen veszekedni, dühöngeni támad kedvem. Tudom már kontrollálni, még mielőtt elszakadna a cérna.

A stressz kezelése és az önérdek-érvényesítésem is működik már, hogy kiálljak magamért.

Édesanyám elveszítésében is erőteljes segítséget kaptam úgy a felkészülés, a megbocsátás, mint az elengedés területén. 

Nagyon örülök neki, hogy megtaláltam a Bárkát, és benne Juditkát, akinek nagyon sokat köszönhetek. ♥  Hálával és szeretettel gondolok rá, ajánlom mindenkinek szeretettel."

„Nem működött az életem. Nem volt munkám, nehéz volt a családdal és a kapcsolataim is leépültek. Művészeti végzettségem ellenére évek óta képtelen voltam rajzolni.  Segítséget kaptam, hogy a újra tudjam tenni azokat a dolgokat, amikre képes voltam régen és segítséget ahhoz, hogy próbáljak ki új művészeti területeket is. Sikerült a félelmeimen túllépni, feloldani Judittal a gátjaimat. Újra rajzolok, és már verseket is írok.

Első nap, mikor új munkahelyre készültem, Judit eljött, hogy elkísérjen és tízórait is csomagolt nekem. Keresztanyámmá neveztem ki, mert érzem, hogy valóban fontos neki az életem.

 Az régi állapotomhoz képest  a pokolból a Mennyig jutottam…”

Érzelmi válságban voltam és döntésképtelen, hogy miként tudnám a családi életemet jobbá tenni és a döntéseimért felelősséget vállalni. Nem volt elég az, amivel addig „kísérleteztem”, így szükségem volt más segítségre. Ekkor figyeltem fel a Bárka Lelkigondozó tanácsadás hirdetésére és sikerült gyorsan időpontot egyeztetni az első konzultációra. Ott mindenféle feszélyező érzéstől mentesen tudtam beszélni az összes engem zavaró „tényezőről” és kezdett megnyugodni a lelkem. Már az is megnyugtatott, hogy kellemes légkörben voltam és végighallgattak, egyszerűen kibeszélhettem magamból a dolgokat. 

A következő konzultációkon már elkezdtük együtt orvosolni az alapproblémám egy részét, ami a magánéletem párkapcsolati oldalát érintette. Judit abban is segített, hogy az engem érintő dolgokban hogyan tudnék javítani néhány problémámon. Önértékelésben, nőiségem megélésében, kifejezésében, döntések meghozatalában, felszabadultam.

Sok hasznos dologra vezetett rá Judit. Tippeket, ötletet is kaptam tőle, amelyek mindenképpen segítettek a bizonytalanságomat eloszlatni.

Megéltem azt a mondást, hogy „Nagy kő esett le a szívemről!” 

Úgy érzem, hogy a Bárka Lelkigondozónál kiútra lelhet az ember az őt zavaró, békén nem hagyó gondjaiból.

Hálás vagyok a sok segítségért!!!”

„Judit egy nagyon kedves, empatikus szakember, akihez bármikor bizalommal fordulhatok. Beszélgetéseink mindig feltöltenek, mert élő Krisztus hite által Juditból sugárzik a szeretet.

Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

„Ami leginkább megérintett a beszélgetéseinkben, az az őszinte szeretet és empátia, hogy odafigyelt rám, meg a sok bíztatás, amik erőt adtak nekem. Nagy segítség volt átlendülni a mélypontokon, köszönöm Juditnak a segítségnyújtást!”

„Jó megtapasztalás volt, hogy Judit elfogad olyannak, amilyen vagyok. Vele mindent meg tudok beszélni. Biztos menedék ez a hely. A Noé Bárkája is az volt. 

Spirituális dolgokat is teljesen megérti, segít benne, támogat. Erős támaszt ad, hogy a családommal is törődik Judit  férjével együtt, aki lelkészként imádkozik is értünk.

Szépnek tartom a környezetet. Van egy Világítótoronyról kép a falon, ami nyugalommal tölt el, mert a sötét viharban is van egy fénysugár a part, a menedék felé. Én itt láttam, találtam meg a partot, a reményt a Bárkában.”

„Szerettem a Bárkába járni, mert figyelmesen meghallgattak, szeretettel foglalkoztak velem. Judit közvetlen, jól tud motiválni, segíteni. Az otthonra kapott feladatok gondolatokat ébresztettek bennem, segítettek elindulni egy adott irányba.

Az önértékelésem növelésében, magabiztosságban, döntések meghozatalában, jó célmeghatározásokban kaptam segítséget és kapok, ha szükségem van rá. 

A karitatív, ingyenes órákat jó dolognak tartom.”

„Megértettem, hogy nagyon fontos magammal is foglalkoznom, ennek eredményeként végre próbálok kiállni magamért. 

Felfogtam, hogy nem az én hibám volt, ami történt velem.

Sikerült bizonyos dolgokat más szemszögből is meglátnom és így megértenem is, emiatt könnyebb volt megpróbálni elfogadni.

Néha egyszerűen csak megnyugszom abban a környezetben.

Jó érzés tudni, hogy bármikor számíthatok Juditra, hogy tudom, válaszolni fog, vagy visszahív akkor is, ha épp nem ér rá, amikor keresem.”

„Kisfiam túl volt az első óvodai éven, amely vége felé közeledve hiányérzet kezdett elhatalmasodni rajtam, hogy nem alakult ki kötődés a gyermekem (legalább az egyik) óvónő között. Ezen kívül a Kisfiam nyári szünet alatt megfogalmazta az érzéseit az óvodával, óvónővel kapcsolatban, amelyek sajnos nem pozitívak voltak.

Elbizonytalanodtam, hogyan tovább. Ekkor fordultam a Bárkához. 

Az új tanévet új óvodában kezdtük, ahová a gyermekem végre szívesen megy minden reggel.

Hálás vagyok a beszélgetésekért, tanácsokért, megerősítésért.”

Van még kérdése?

Hívjon az alábbi telefonszámon:
Call Now ButtonHÍVJON MOST